Halliratkaisut monipuoliseen käyttöönHarjakattoinen PVC-halli ratkaisee tilaongelmat


Suosittelemme harjakattoista PVC-hallia erityisesti paljon tilaa vaativaan varastointikäyttöön. Hallin runkorakenne voi olla perinteinen ristikkojalkakehä tai varaston seinätilan maksimaalisesti hyödyntävä pilarikehä.

Suunnittelemme ja toteutamme hallit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti suunnittelusta asennukseen. Vankalla kokemuksella valitsemme ammattitaidolla oikean halliratkaisun asiakkaan pitkä- ja lyhytaikaisiin tilaongelmiin.Pulpettikattoinen PVC-halli nopeaan varastokiertoon


Pulpettikattoinen PVC-halli soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa tavaran vaihtuvuus on erittäin suuri. Tavarankuljetus halliin ja sieltä ulos on vaivatonta, sillä oviaukon leveys voidaan kasvattaa jopa yhdeksään metriin.

Pulpettikattoinen halli tarjoaa sijoittelun ja käytön kannalta erilaisia mahdollisuuksia. Se voidaan sijoittaa liitettäväksi toisen rakennuksen sivuun tai erilliseksi esim. puutavarakatokseksi. Hallin pitkä sivu voi olla tarvittaessa kokonaan auki. Jos taas ovia sijoitetaan joka kaaren väliin, voidaan hallin pohjapinta-ala hyödyntää varastoinnissa kokonaan.

Suomalaiset vuodenaikavaihtelut on myös huomioitu käytön kannalta: sateet, sulamisvedet ja lumet valuvat hallin taakse.

© 2023 Niskos Hallit